De Sint top 3 voor 0 en 1 jarigen

De Sint top 3 voor 0 en 1 jarigen

0 jaar

1 moonie € 64.50

De absolute nummer 1 voor de aller kleinste is een moonie. Door het gebruik van geluiden en licht op een manier zoals dat ook bij mama in de buik was geef je met een moonie een stukje geborgenheid terug. De Moonies zijn al leuk vanaf de geboorte.

2 Little Dutch houten sleutelbos € 7.95

De sleutels zijn licht, hebben verschillende kleuren en verschillende materialen, alles dus voor een baby op verkenning. Je baby kan de sleutels makkelijk zelf vasthouden en ermee schudden om lawaai te maken. De verf is op op waterbasis en dus veilig wanner de sleutels tijdens de ontdekknigstocht lang het mondje passeren. Uren speelplezier verzekerd. De sleutels zijn leuk vanaf +/- 3 maanden.

3 Little Dutch badboekje dierentuin € 7.95

Een boekje is al heel snel interessant voor een baby en al helemaal als dat ook nog eens mee in bad mag, want dat betekent ook dat er naar hartelust op mag gesabbeld worden. Om het extra leuk te maken zit er ook een pieper verstop in een van de pagina's. Als je baby iets groter is herkent hij in het boekje ook de diertjes van de dierentuin en begint er een hele nieuwe speelfase met hetzelfde boekje. De badboekjes zijn leuk vanag +/- 6 maanden.

1 jaar 

1 Little Dutch keukentje mint € 74.95

Een 1-jarige zal nog geen pannenkoeken klaar maken voor mama en papa maar dat wil helemaal niet zeggen dat ze een keuketje niet leuk vinden. Er zijn leuke knopjes om aan te draaien een deurtje dat open en dicht gaan en niet te vergeten, een kastje dat ze kunnen in én uitladen! Alles wat een 1 jarige intresseert en uitdaagt.Het keukentje van little Dtuch is met zijn hoogte van 83cm een eerder laag keukentje waardoor ook de allerkleinst al snel kunnen koken en omdat zo ene keukentje natuurlijk wel enkele jaren leuk blijft worden er ook verhoogblokjes meegeleverd voor wanner je kindje wat groter is.

2 Fresk stapelblokken €19.95

Een toren bouwen is vaak voor een net 1 jarige nog wat moeilijk maar een toren omgooien is des te leuker.Dus mama en papa bouwen maar! :-)

3 Little Dutch Xylofoon €10.95

Lawaai maken is altijd leuk! Dat ze daarbij ook nog eens met een stokje mogen slaan maakt het alleen nog maar extra leuk. :-) Een extra pluspunt van deze houten xylofoon is dat het een aangemaan dof geluid is.