over otsepots

iets met een bos en bomen...

Hallo en welkom, ik ben Ulika en met mij op de foto’s zie je ons oudste spook genaamd Ila.

Toen ik in 2017 mama werd ging er een hele nieuwe wereld voor mij open, de wondere wereld van de baby spulletjes. Al snel besefte ik dat ik geen idee had welke spullen ik nu echt nodig had. Na lang wikken en wegen kwamen we uit op een lijst die dan onze geboortelijst werd.

We gingen als verse mama en papa naar huis met onze baby en ontdekten al snel dat er toch wel wat spullen ontbraken en dat we anderzijds enkele spullen hadden die we dan toch niet gebruikt hebben.

In de weken nadien kwamen de beste tips eigenlijk van jonge mama’s in onze omgeving en dat heeft me aan het denken gezet. Na een jaar mekte ik dat ik zelf zo een ‘ervaren’ mama was geworden die andere mama’s tips kon geven. En zo werd otsepots geboren.

Voor otsepots kies ik producten die wij écht hebben gebruikt, en vaak nog steeds dagelijks gebruiken, speelgoed waar onze dochter écht mee speelt, gadgets die écht een verschil hebben gemaakt voor ons.

Ik kies voor merken die belang hechten aan de ingrediënten in hun producten, de mensen die ze maken en het effect dat ze hebben op ons milieu. Otsepots is er voor mama's, papa's en hun omgeving die, net als ik toen, door de bomen het bos niet meer zien. Graag deel ik met jullie mijn persoonlijke ervaring en die van mama's in mijn omgeving om zo samen spullen te vinden die jou het leven als mama écht aangenamer kunnen maken! 

otsepots bij jou thuis

 Zin in een gezellige avond/namiddag met vriendinnen of je organiseert een babyshower maar zoekt nog een leuke activiteit? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Je kan namelijk ons contacteren voor een otsepots @ home event.

Jij zorgt voor een groep van mimimum 6 mama's/vriendinnen/oma's,... wij zorgen voor het entertainment.

Je kan in een rustige, gezellige sfeer kennis maken met onze producten. Wij hebben staaltjes en een uitgebreide greep uit ons gamma bij zodat zowel jij, als je kleine schat, uitgebreid kunnen kennis maken en uittesten.

 

over ons